Selecteer een pagina

Fotografie / Vastgoedfotografie

Mijn droomhuis!

Bij het presenteren van uw woning of bedrijf kunnen we kort zijn; het moet het ultieme plaatje zijn weergegeven in de directe omgeving. Aantrekkelijk, duidelijk en uitnodigend.

Heldere exterieurfoto’s met minimale perspectief-vertekening dragen bij aan een fraaie weergave van uw huis of bedrijf. Het resultaat is een professionele presentatie op bijvoorbeeld Funda of prachtig materiaal voor uw brochure of bijvoorbeeld beursmateriaal.

Bij voldoende ruimte is het een absolute pré om gebruik te maken van hoogte foto’s. Dit biedt u een uniek overzicht van het pand in zijn directe omgeving. YORphoto is volledig gecertificeerd in het inzet van een foto/film drone.

Voor strakke interieur foto’s maakt YORphoto gebruik van HDR technieken. Foto’s worden daardoor rijker van kleuren en tinten. Donker schaduwen en overbelichte ramen behoren tot het verleden en krijgt u een heldere presentatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat YORphoto voor u kan betekenen? Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vastgoed portfolio

Een kleine greep van recente interieur en exterieur foto’s.